De Belgische Kust en vakantieplezier gaan hand in hand, maar onze kuststreek heeft zoveel meer te bieden. Ook wie zich (definitief) komt wonen aan onze kust, kan het beamen. Aan de Noordzee valt altijd wel wat te beleven. Zowel wie houdt van rust, van fietsen, wandelen of lekker eten, vindt er zijn gading.De kust

De Belgische Kust is meer dan 67 kilometer aan strand. Het is een fantastisch natuurgebied met polders, duinen, wandelwegen en fietspaden. Een plek waar je kan onthaasten maar ook je conditie op peil kan houden. De Kust is elke dag vakantie, voor wie van het leven houdt, voor wie genieten centraal zet.

Meer over Blankenberge aan Zee


De stad

Wie mooi erfgoed wil bewonderen, moet in Blankenberge zijn. Wandel doorheen Blankenberge en ontdek de prachtige belle-époquevilla’s. En heb je ooit al gehoord van de Paravang? Een stille getuige toen een bezoek aan de kuststad enkel weggelegd was voor de hele rijken.


Meer over Blankenberge Stad


De omgeving

Leven in Villa Karmel betekent comfort. Boodschappen doen op wandelafstand, je makkelijk kunnen verplaatsen naar andere badsteden, een bruisend leven van winkeltjes, kledingzaken, bistro’s en restaurants. Wie ervoor kiest, hoeft zich nog zelden met de wagen te verplaatsen. Alles lekker dichtbij!

Meer over de mogelijkheden


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba