Blankenberge, de parel aan onze kust

Aan de Belgische Kust komen je zintuigen pas echt tot hun recht. Horen, voelen, smaken, de intensiteit van de Noordzee maakt het bij je los. Een ideale plek om tot rust te komen, midden in de natuur. Villa Karmel is een uniek project waarin alle pluspunten van de Belgische Kust nog beter tot hun recht komen.


Het Strand

Het Blankenbergse strand is ruim 6 kilometer lang. Op sommige stukken wel 350 meter breed. Nooit als haringen in een ton. De Pier van Blankenberge is sinds jaar en dag het pronkstuk van deze mooie badstad. Een wandeling tot diep in de zee, in Blankenberge kan dat! Elke zomer is er trouwens een grote schoonmaak van het zand. Zo kan je doorheen gans het jaar genieten van de Noordzee.

Bekijk de brochure


De Polders

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Europa’s mooiste polder: de Uitkerkse polder. De uitgestrekte polder beslaat maar liefst 14 vierkante kilometer en huisvest tal van schitterende vogels. In de polder vind je een uitkijktoren, een gratis bezoekerscentrum en verschillende vogelkijkhutten. Je kan er uren rondwandelen in alle rust en kalmte.


Knokke, (Zee)Brugge en De Haan

Blankenberge ligt ideaal voor wie de wijdere streek wil ontdekken. Op amper 14 kilometer landinwaarts is er Brugge. Met de elektrische fiets sta je er in ongeveer 45 minuten. Wat dacht je van Knokke-Heist of het zuiden van Nederland? Dichterbij zijn er tal van pittoreske dorpjes als De Haan, Lisseweg of Damme.


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba