Villa Karmel is een projectontwikkeling van Eagle Fund, onderdeel van Groep Caenen Holding. Je kan dus rechtstreeks kopen aan de projectontwikkelaar.
Je kan onze makelaar Ronny makkelijk bereiken via het contactformulier of rechtstreeks op 0470 95 08 04.


Voordelen voor de koper:


- Alle projecten worden 100% zeker afgewerkt (uitgebreide controle door banken, investeerders en Eagle Fund)

- Groep Caenen Holding staat achter Eagle Fund (ervaring sinds 1966)

- Eén van de belangrijkste vastgoedspelers aan de Belgische Kust


Groep Caenen Holding

Groep Caenen Holding bestaat uit diverse vennootschappen, waaronder de gekendste het vastgoedkantorennetwerk Caenen. Caenen geldt als één van de belangrijkste vastgoedspelers aan de Belgische Kust met tevens activiteiten in het Belgische hinterland en Noord-Frankrijk. Caenen is sinds 1966 actief op de immobiliënmarkt. De core business van de groep bestaat uit residentiële projectontwikkeling (appartementen, verkavelingen). Momenteel zijn er tientallen projecten lopende, gaande van fase ontwikkeling tot voorlopige oplevering.

Een van de sterkste troeven is het kantorennetwerk dat bestaat uit tien vestigingen aan de kust. Dankzij dit kantorennetwerk controleert Caenen de verkoop van de eigen immobiliënprojecten, en is de groep bijgevolg niet altijd afhankelijk van externe makelaars.

Deze strategie heeft de voorbije jaren ruimschoots haar diensten bewezen, want ondanks de economische en financiële crisis, presteerde Caenen zeer goed op het vlak van verkoop van nieuwbouwprojecten.

Eagle Fund is een vennootschap met core-business het ontwikkelen en bouwen van projecten in heel België.


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba