Kom naar de opendeurdag op zaterdag 3 oktober van 10u tot 16u.

Maak een afspraak om de modelappartementen te bezoeken.


Villa Karmel in Blankenberge: een eigentijds woonproject van 62 appartementen verdeeld over twee residenties. Residenties met een eigen identiteit, een eigen karakter. Enerzijds is er Residentie Mgr. Waffelaert: een gerenoveerd kloostergebouw, anderzijds vind je er Residentie Koning Albert I met prachtige nieuwbouwappartementen. Oud en nieuw samen, een toonaangevend project aan de Belgische Kust. Bezoek het modelappartement op afspraak of elke zaterdag van 14u-17u!


Serene Stilte en Natuurlijke Rust

De Noordzee, soms eens woest. Nooit is zijn kleur dezelfde, van diepgrijs naar helder blauw. Een brute natuurlijke schoonheid. Maar ook in Villa Karmel vind je een smaakvolle kloostertuin waar het heerlijk vertoeven is. Een eigen park, enkel voor residenten.

Meer info

De Belgische Kust

De vier seizoenen maken van onze Belgische Kust een plek waar je het hele jaar kan genieten. De gezonde buitenlucht, profiteer ervan bij de eerste lentezon tot diep in de herfst. Nergens breng je zoveel tijd door dan aan onze eigen kuststreek. Meer dan het ontdekken waard.

Meer info


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba