De federale overheid heeft beslist om het btw-tarief van 6% i.p.v. 21% te hanteren op nieuwbouw. Dat is een belastingvermindering van 15% op het constructieaandeel. En dit project voldoet aan de eisen. Meer info: klik hier


Maak een afspraak en bezoek onze modelappartementen.


Villa Karmel in Blankenberge: een eigentijds woonproject van 62 appartementen verdeeld over twee residenties. Residenties met een eigen identiteit, een eigen karakter. Enerzijds is er Residentie Mgr. Waffelaert: een gerenoveerd kloostergebouw, anderzijds vind je er Residentie Koning Albert I met prachtige nieuwbouwappartementen. Oud en nieuw samen, een toonaangevend project aan de Belgische Kust.Nieuwe actie voor investeerders: huurgarantie op de woningen


Binnen het project Villa Karmel zijn er ook woningen te koop. Als u als investeerder koopt om te verhuren, dan krijgt u van ons een huurgarantie voor 1 jaar (woning 02 en 03 = € 950/mnd, woning 06 / 07 en 08 = € 1050/mnd). Bent u geïnteresseerd in deze actie, vraag dan meer info aan de verkoper.


Bekijk ons aanbod

Via onderstaande knoppen kom je op het overzicht van de panden te koop, krijg je een prijsoverzicht en heb je de mogelijkheid om plannen te downloaden.

Residentie Koning Albert I

Residentie Mgr. Waffelaert

Serene Stilte en Natuurlijke Rust

De Noordzee, soms eens woest. Nooit is zijn kleur dezelfde, van diepgrijs naar helder blauw. Een brute natuurlijke schoonheid. Maar ook in Villa Karmel vind je een smaakvolle kloostertuin waar het heerlijk vertoeven is. Een eigen park, enkel voor residenten.

Meer info

De Belgische Kust

De vier seizoenen maken van onze Belgische Kust een plek waar je het hele jaar kan genieten. De gezonde buitenlucht, profiteer ervan bij de eerste lentezon tot diep in de herfst. Nergens breng je zoveel tijd door dan aan onze eigen kuststreek. Meer dan het ontdekken waard.

Meer info


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba