Investeren in een appartementen aan de kust betekent voor iedereen wat anders. Je kan er gaan genieten van je welverdiende rust of je kan natuurlijk ook genieten van de huuropbrengsten. Misschien wil je wel het beste van beide werelden. De keuze is aan jou, wel weten we dat de investering in een appartement in Blankenberge de jongste jaren zeker geen verkeerde keuze was.Als woning

Komen wonen in Blankenberge, daar krijg je geen spijt van. De stad heeft alles te bieden wat je maar wil. De stad ontwikkelt zich alsmaar verder. Nieuwe projecten, supermarkten, sterke lokale middenstand, in Blankenberge staat de tijd niet stil. Ook de meerwaarde van het vastgoed maakte de jongste jaren sprongen voorwaarts.

Ben je er klaar voor?


Als huuropbrengst

De stijgende populariteit van Blankenberge als vakantiebestemming legt jou geen windeieren. Meer dagjestoeristen of kort verblijf is goed nieuws voor de huuropbrengsten en rendementen. Bovendien stijgt de gemiddelde verkoopprijs in Blankenberge al enkele opeenvolgende jaren. Een mooie meerwaarde is altijd leuk meegenomen.


Meer weten?


Als optie voor de toekomst

Nu kopen, eerst enkele jaren verhuren en vervolgens er zelf komen wonen? Geen probleem! Wij noemen dat ‘niet moeten kiezen’. De aankoop van een tweede verblijf is een flinke investering. Als je die enkele jaren kan laten afbetalen door een vlotte verhuur, dan is dit goed meegenomen. Dan blijft nog tijd genoeg over om zelf zorgeloos van te genieten van jouw appartement in Blankenberge.

Ontdek nu hoe


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba