Kies helemaal zelf

Is het nog te vroeg om je definitief aan de zee te vestigen? Klinkt ‘investeren in vastgoed’ jou te zwaar in de oren? Koop nu jouw appartement: wij helpen met het zoeken van huurders, je komt zelf op vakantie wanneer jij dat wil en na enkele jaren kan je zelf in Villa Karmel komen wonen.

afspraak maken

Wat andere eigenaars vertellen


“Spelen op de beurs is niet echt iets voor ons, maar we zochten toch iets voor onze spaarcentjes. Op de bank brengen die niks meer op. Na een eerste gesprek met Ronny hadden we echt een goed gevoel. Nu zijn we eigenaars van een appartement aan zee en hebben er nog geen moment spijt van gehad”

Frans en Greta uit Lier

“Vroeger kwamen we al vaak naar de kust en dan huurden we iets. Maar als we de rekening maakten was het beter om te kopen. Ronny van Villa Karmel heeft ons goed geholpen. Correcte info, vlot contact en altijd bereikbaar. We kunnen het iedereen aanraden”

Monique en Karel uit Sint-Gillis-Waas


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba