Wonen aan de Belgische Kust

Even wat trager gaan leven, geen plek die er zich beter toe leent dan de Belgische Kust. In Villa Karmel vind je die rust, midden in het groen. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en alle comfort. Leefruimtes met maximale lichtinval voor een zalig ruimtegevoel. Zodat je de rust ook naar binnenhaalt.


Bezoek modelappartement

Residentie Koning Albert I


Nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en alle moderne faciliteiten. Met een terras tussen 8 en 40 vierkante meter. De wooneenheden, verdeeld tussen twee projecten, liggen midden in het groen, omgeven door het domein park. Garageboxen, bergingen en fietsenstallingen zijn voorzien.


Meer details


Residentie Mgr. Waffelaert


Tussen oud en nieuw. De charmes van het oude kloostergebouw bleven bewaard en kregen een architecturale upgrade. Gericht op de binnentuin ervaar je snel de groene long van Villa Karmel. Eigentijdse appartementen met een oppervlakte tot 180 vierkante meter, geven je ademruimte om volop te genieten.
Meer details


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Villa Karmel, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba