Ter'Asse | Asse

Het project bestaat uit twee nieuwe gebouwen die beiden architecturaal zeer modern uitgewerkt worden. De architectuur is zeer kenmerkend kubisme; een stijl die vaak voorkomt aan de zee. Het ene gebouw bevindt zich aan de Nieuwstraat, de Assese winkelstraat, en het andere gebouw geeft uit op het rustig gelegen Gildehofplein. Via een doorsteek hebt u eveneens toegang tot de Nieuwstraat. 

In totaal komen er op deze toplocatie 52 appartementen. Er is voor elk wat wils, want de appartementen – allemaal uitermate ruim en met veel lichtinval – hebben een verschillende grootte, gaande van 68m² tot 115m². 
De 1-slaapkamerappartementen zullen vooral gepensioneerden, jonge koppels en alleenstaanden aanspreken, terwijl de 2-slaapkamerappartementen dan interessant voor gezinnen zullen zijn. Deze appartementen zijn uiteraard ook als vastgoedinvestering een zéér interessante en veilige belegging. Tenslotte zijn er ook 10 penthouse appartementen met zéér ruime terrassen en unieke mooie uitzichten over Asse.  Deze luxeappartementen zijn bovendien ook ideaal zuidwest georiënteerd.

Winkels en parkeerruimte
Naast woongelegenheid, biedt dit nieuwbouwproject ook mogelijkheden voor professionelen;
Er worden vier winkelruimtes gebouwd (oppervlaktes van 137 – 231 – 286 – 291 m²) met een uitstekende zichtbaarheid


Fotogalerij

Locatie

Nieuwstraat 2, 1730 Asse

Op een topligging in de dorpskern van Asse worden binnenkort twee schitterende, moderne gebouwen opgetrokken. 

Wonen in Asse heeft heel wat voordelen. De gemeente bevindt zich op een boogscheut van Brussel, heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoersnet en sinds kort ook een fietsroutenetwerk. Bovendien bevindt u zich in een groene oase van rust, met toch een kloppend shoppinghart. De ideale plaats om te wonen in de rand. 

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken