Wie zijn we?

Eagle Fund cvba is een onderdeel van "Groep Caenen", gespecialiseerd in projectontwikkeling. 

Groep Caenen geldt als één van de belangrijkste vastgoedspelers aan de Belgische Kust met tevens activiteiten in het Belgische hinterland en Noord-Frankrijk. Groep Caenen is sinds 1966 actief op de immobiliënmarkt. De core business van de groep bestaat uit residentiële projectontwikkeling (appartementen, verkavelingen). Momenteel zijn er tientallen projecten lopende, gaande van fase ontwikkeling tot voorlopige oplevering. Een van de sterkste troeven van de groep is het kantorennetwerk dat bestaat uit tien vestigingen aan de kust. Dankzij dit kantorennetwerk controleert Groep Caenen de verkoop van de eigen immobiliënprojecten, en is de groep bijgevolg niet altijd afhankelijk van externe makelaars. Deze strategie heeft de voorbije jaren ruimschoots haar diensten bewezen, want ondanks de economische en financiële crisis, presteerde Groep Caenen zeer goed op het vlak van verkoop van eigen nieuwbouwprojecten.

Verkoop

De grondige analyse van de projecten, zowel door Eagle Fund, de banken, de investeerders, ... zorgt voor een grote zekerheid voor de koper. De projecten worden met 100% zekerheid afgewerkt. De verkoop van sommige projecten ligt in handen van de plaatselijke immokantoren, maar de eigendommen kunnen ook rechtstreeks via Eagle Fund aangekocht worden. Hiervoor werd deze website opgezet en komen de aanvragen rechtstreeks bij onze makelaar terecht.

Contacteer ons vrijblijvend als u vragen heeft over de projecten of over investeren in vastgoed. (Telefonisch of via ons invulformulier.)