Kanaelzicht | Willebroek

Een nieuwe kijk op monumentaal wonen in Willebroek

Bijna 160 jaar nadat burgervader Louis De Naeyer Europese geschiedenis schreef, krijgt de historische site aan de Willebroekse Vaart een nieuwe invulling. Onder het toeziend oog van de monumentale watertoren verrijst een bruisend stadsdeel waar heden en verleden samensmelten voor een ambitieuze kijk op het landelijke wonen van vandaag.

Sfeer en attitude

Centrale blikvanger is het tot de verbeelding sprekende Usines De Naeyer pand. Hier vind je open ruimtes met hoge ramen en plafonds en een rijkelijke lichtinval die je de ruimte geven om je creativiteit de vrije loop te laten. De nieuwbouw appartementen van Kanaelzicht in Willebroek ademen sfeer en attitude dankzij de riante leefterrassen met uitzicht op het water.

Comfort en esthetiek

Comfort en esthetiek met respect voor de rijke geschiedenis waren het uitgangspunt voor deze duurzame ontwikkeling waar zelfs de groendaken niet ontbreken. Een groot deel van onze nieuwbouw appartementen is trouwens Bijna-Energie-Neutraal (BEN). Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit zonnepanelen gehaald. Bovendien geniet je bij een BEN-Woning enkele interessante voordelen zoals een korting op de onroerende voorheffing. Indien je hier graag meer informatie over wenst, kan je ons vrijblijvend contacteren.


Locatie

Fabrieksstraat 13, 2830 Willebroek

In evenwicht met de omgeving

Kanaelzicht bestaat uit drie nieuwe appartementsgebouwen, waar in totaal zo’n 140 units zullen worden gerealiseerd.
Het ontwerp van Inarco en ELD zorgt voor een uitgekiend esthetisch evenwicht met veel aandacht voor de natuurlijke omgeving.
De keuze voor een maximum van drie tot vijf bouwlagen rond het oude kantoorgebouw betekent dat het straatbeeld de nodige rust en ademruimte behoudt.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken