De Boterton | Lier

Binnen de grote ring van Lier, aan de oevers van de Nete en op een steenworp van het Lisp en de Lispersteenweg, wordt een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd in een mooi en rustig kader. Residentie ‘De Boterton’ bestaat in totaal uit 72 appartementen, verdeeld over vijf gebouwen.

Die worden stuk voor stuk omgeven door groen: op het eigen terrein (aangelegde parkzone en groendaken) en daarbuiten (de groene boorden van de Nete). Daarnaast heeft elk gebouw zijn exclusieve troeven, zodat u hoe dan ook van een unieke woonervaring geniet.

Alle appartementen komen boven de dijk van de Nete uit en beschikken over een groot en fraai buitenterras. Bovenaan bevinden zich de ruime, exclusieve dakappartementen. De autoparkeerplaatsen en fietsenbergingen zijn gesitueerd op het gelijkvloers. Voor alle appartementen zijn eveneens kelderbergingen voorzien.

‘De Boterton’ is op een gemakkelijke manier verbonden met alle mogelijke faciliteiten: via de Netedijk bereikt u vlot en veilig het centrum van Lier, op wandelafstand vindt u een bakker, slager, supermarkt, restaurants, enz. Ook de site zelf biedt voldoende mogelijkheden wat betreft rust en ontspanning. Kortom, voor elk wat wils.


Fotogalerij

Locatie

Rivierstraat 2, 2500 Lier

De voormalige margarinefabriek Brabantia ontstond aan het Lisp dat toen nog niet de volwaardige en gezellige stadswijk was die we nu kennen. Het gevolg is dat er een stevige verstrengeling en goede band bestaat tussen de site en de wijk. Maar ook met de rest van Lier is ‘De Boterton’ goed verbonden, onder meer dankzij de veilige en comfortabele fietsweg.

Met de ligging zit het dus zeker snor. Zeker als u weet dat ook het centrum van Lier over tal van troeven beschikt – de bijnaam ‘Lierke Plezierke’ is heus niet toevallig ontstaan.

Wat bijvoorbeeld te denken van de vele gezellige horecazaken, de aangename stadsrivier, of de beroemde Zimmertoren waarrond zich een bruisend uitgangsleven heeft ontwikkeld.

Bovendien valt er in Lier het hele jaar door wel iets te beleven: de Novemberfoor, de verschillende andere kermissen, de Sint-Gummarusfeesten met de Lierse reuzen die (om de 25 jaar) van stal worden gehaald, en het gratis muziekfestival ‘Lier Centraal’ zijn maar enkele voorbeelden.

Bewoners van ‘De Boterton’ hebben als bijkomende troef dat ze alles in de buurt hebben: een bakker, slager, supermarkt, restaurants, enzovoort. Ook het vlakbij gelegen voetbalstadion mag hier vermeld worden.

Kortom, de site biedt niet alleen alle geneugten en troeven van het stadsleven maar daarnaast ook de rust en het groen van de Nete en zijn oevers. Bewoners krijgen hier dus letterlijk het beste van beide werelden.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken