Coost | Oostende

In het project Coost werden 57 erkende assistentiewoningen voorzien, die werden gebouwd in een uniek historisch gebouw, centraal gelegen in Oostende.

De assistentiewoningen, met één of twee slaapkamers, zijn ruim ontworpen en voorzien van alle hedendaags comfort. De uitstekende locatie, de vlotte bereikbaarheid, de nabijheid van buurtwinkels en het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth (die tevens instaat voor de zorg- en dienstverlening) staan garant voor een aangename woonomgeving en vlotte verhuur.

Bij de aankoop van een erkende assistentiewoning om er zelf te wonen of te verhuren geniet u bovendien van diverse fiscale voordelen, meer info bezorgen wij u graag!

Heeft u interesse in dit project of wenst u meer te weten over assitentiewoningen, bezorg ons uw coördinaten en wij komen vrijblijvend bij u langs of bel naar Dominique Vandendriessche 0473 59 11 47.


Locatie

Amsterdamstraat 63, 8400 Oostende


Het project Coost met zijn 57 assistentiewoningen ligt in de kern van de Koningin der badsteden, Oostende. Dit op een prachtige rustige locatie, vlakbij alles wat het hartje wil. (Restaurants, strand, jachthaven, parken, winkels, warenhuizen, ...) en op een boogscheut van haven, zee(dijk) en strand.

Niet vergeten dat er gebruik kan gemaakt worden van het sterk uitgebouwde openbaar vervoer. Neem de bus aan de bushalte vlakbij, die vervoert u op een vlotte manier doorheen de stad; kusstram ter beschikking om u naar andere badsteden te vervoeren; treinstation vlakbij die je zonder problemen naar het binnenland brengt. Oostende heeft een schitterende zeedijk, maar ook het centrum is een pareltje. De gezellige drukte van de winkelstraten, de sfeerrijke cafés en restaurants, de zilte zeelucht die de wandelaars opkikkert, het culturele aanbod en het prachtig vormgegeven station – een unieke combinatie van elementen die de badstad zo geliefd maakt bij bewoners en bezoekers.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken