Wonen met het mooiste zicht op zee

Dit is The One, het schoonste architecturale pareltje aan de Blankenbergse kroon.
Hier woon je in perfect extreem hoogkwalitatieve appartementen met een fantastisch zicht op de kustlijn.
De rust van de kust en de wildheid van de golven.

> Download de brochure

The One, een unieke residentie, een project van één uit de duizend. Je vindt er exclusieve, ruime appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers. En zonnige terrassen. The One luidt de heropleving van Blankenberge in. Een terugkeer naar de Belle Epoque.De federale overheid heeft beslist om het btw-tarief van 6% i.p.v. 21% te hanteren op nieuwbouw. Dat is een belastingvermindering van 15% op het constructieaandeel. En dit project voldoet aan de eisen. Meer info: klik hier


> Download de brochure

Laatste appartement 1 slaapkamer 00.01

11 bovengrondse verdiepingen en 3 ondergrondse etages vormen samen dit unieke project aan de Belgische kust.


 • uitzicht om bij weg te dromen
 • privacy en rust aan de kust
 • mogelijkheid van parkeerplaats en berging
 • € 279.000

Download plan


Laatste 2 app. met 2 slpk 09.01 en 10.02

Genieten aan zee doe je samen. Nodig de (klein)kinderen uit of laat vrienden overnachten in je exclusieve appartement.

 • ruime appartementen met veel licht
 • aangename terras om te aperitieven
 • volop genieten van het adembenemende uitzicht
 • je maakt je droom waar vanaf €607.500

Download plan


Laatste penthouse te koop in The One 11.02

Het neusje van de zalm. Het summum. De top. Voor wie zich graag omringt met veel volk en met luxe. Once in a lifetime kans.


 • Meer dan 111 m² bewoonbare oppervlakte
 • Totale terrasoppervlakte van 46 m²
 • Prijs enkel op afspraak

Download plan


Overzicht The One


Residentie The One telt 89 exclusieve, ruime appartementen en luxe penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Groen en rust krijgen rond The One voorrang. De kelder onder het gebouw voorziet met staanplaatsen en afgesloten garages in heel wat parkeergelegenheid voor auto’s.

Bekijk het overzicht wat nog te koop staat, consulteer de prijzen en download de verkoopplannen.


Klik hier voor een overzicht


Ben jij the one voor The One?


Een fabelachtig uitzicht op de woeste golven, het spel van eb en vloed, de waaiende wind. The One in Blankenberge is een kans die zich niet vaak voordoet. Je bent één met de natuur en toch is de stad nooit veraf.Download de brochure


Unieke ligging

Op een bijzondere locatie aan zee, op een zeldzame plek waar duinen en polders elkaar raken, verrijst een fantastisch woonproject dat de bakens van het wonen aan zee verzet en tegelijk zelf een baken aan de kust is: The One!

Niemand kan bij je binnen piepen. Door de unieke ligging garanderen we je 100% privacy. Een absolute must voor wie wil ontsnappen naar de kust.


Adembenemend uitzicht

Met een iconische architectuur, terrassen die adembenemende 360° zichten bieden en het Noordzeelicht dat elk appartement overspoelt, is The One met geen enkel ander woonproject te vergelijken.


The One heeft zijn naam niet gestolen. Dit is werkelijk een uitmuntend uitzicht. Monden vallen open en je hoort enkel nog het ruisen van de zee en een enkele zeemeeuw.


Weergaloze architectuur

Het gevelontwerp bestaat uit een spel van volumes die in- en uitspringen om het zicht op het strand, de duinen en de polders te maximaliseren. Die speciale vormgeving wordt extra geaccentueerd door speelse architectuurlijnen en heeft als prettig resultaat dat in The One in hoofdzaak hoekappartementen zijn gecreëerd.

De grote glaspartijen in de leefruimtes zijn hierdoor niet frontaal op één gevelzijde gericht, maar zijn als een panorama open getrokken zodat het fantastische Noordzeelicht volop binnen stroomt. De woonkamers sluiten aan bij extra grote, uitspringende terrassen die spectaculaire vergezichten opleveren. Op die manier wordt The One een icoongebouw aan de kust.


De C-Box

In The One op de 9de verdieping vind je een smaakvol en verzorgd ingerichte, multifunctionele ‘zen’-ruimte. Die is liefst 75 m² groot en fungeert met een inrichting als lobby, als hart van het gebouw. Ideaal om even helemaal tot rust te komen of om een praatje te slaan met de buren: Een uitgekiende verlichting, comfortabele leeshoekjes en een aangepaste, sfeervolle aankleding zorgen ervoor dat het er steeds aangenaam vertoeven is en u er altijd gezelschap kunt opzoeken.


Élke bewoner van The One kan gebruik maken van de C-Box. Het sublieme uitzicht op zee, een terras van liefst 39 m² (incl. groenzone) en een gezellige indeling maken er een unieke ontmoetingsplaats van. Absoluut de ideale plek om af te spreken met medebewoners of met vrienden.


De C-Box kan beperkt ook exclusief voor een eigen gezelschap gereserveerd worden. Een doordacht reservatiesysteem dat specifiek voor de C-Box werd ontwikkeld, zorgt ervoor dat goede buren ook goede vrienden blijven.


Even praten

Mijn naam is Ronny en ik help je graag verder indien je een vraag hebt. Ook wanneer je een bezoek wil brengen aan Residentie The One, kan je bij mij terecht. Neem gerust contact met me op.

Contacteer ons

Bezoek ons op afspraak of
elke zaterdag van 14u-17u
ter plaatse!

Hoek A. Ruzettelaan en Koning Albert-I-Laan
Blankenberge

Praat met ons

Bel ons op 0470 95 08 04.
of mail verkoop@eaglefund.be

Volg ons

Volg ons op facebook.com/eaglefundcvba