Villa Karmel | Blankenberge

Halleluja, hier wil je wonen! 

Blankenberge is een fijne plek om te wonen. Rustig en levendig in de winter, dynamisch en bruisend in de zomer.

Gezegend is diegene die daarenboven een appartement bewoont in Villa Karmel. Want in deze voormalige kloosteromgeving kan u zich terugtrekken in de gewijde rust van een schitterende tuin en woont u tegelijk op wandelafstand van de zee en van uw favoriete winkels. Geen enkel ander project aan de kust biedt zoveel authenticiteit en zo’n aanbod aan comfortabele appartementen en woningen. Op meer dan één vlak is Villa Karmel uniek: wooncomfort, rust, ruimte, groen en veilig wonen gaan er hand in hand.

Kies je voor een 1-, 2- of 3-slaapkamerappartement of een woning? In Villa Karmel heb je een uitgebreid aanbod aan woongelegenheden. Altijd geniet je van een hoog comfort en een grote woonkwaliteit. Vele appartementen hebben meerdere gevels en ruime terrassen en zijn zo zalige, zonnige leefruimtes. Ook tal van handige faciliteiten zijn voorzien, zoals een ondergrondse parking met garageboxen, bergingen en een ruime fietsenberging.

Villa Karmel werd doordacht ontworpen en gebouwd met duurzame materialen. Het beantwoordt zo aan de strengste eisen met een laag energieverbruik, een lage CO2-uitstoot, geoptimaliseerde raamoppervlaktes, hoge isolatiegraad en efficiënte warmterecuperatie. De residentie Koning Albert I is nieuwbouw, terwijl de Residentie Mgr. Waffelaert een renovatie is van het bestaande kloostergebouw. Het unieke concept zorgt voor een blijvende meerwaarde.

In Villa Karmel koopt u al een éénslaapkamer appartement vanaf 214.800 €, twee slaapkamers starten op 257.800 € en drie slaapkamers vanaf 326.400 € (excl. kosten).

Grijp dus met Villa Karmel je kans op een fantastische nieuwe thuis aan zee!

Hieronder beperkt aanbod van modelappartementen, contacteer ons vrijblijvend voor meer info, advies, volledig overzicht of verkoop. Wens je de brochure over het project te ontvangen, laat uw coördinaten na en we sturen deze op.


Locatie

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan, Blankenberge


Zalige locatie

Villa Karmel ligt in een mooi aangelegde kloosterparktuin op de hoek van de Koning Albert I-laan en de Mgr. Waffelaertlaan. In deze oase van stilte en groen binnen de muren van het klooster ontsnap je instant aan de drukte van de buitenwereld. Toch ben je hier slechts op wandelafstand van de zee, het strand en de natuur, en alle mogelijke faciliteiten van een (kust)stad. En vlakbij vind je gezellige winkels en horecazaken, trein, tram en bus, de haven, scholen, en tal van mogelijkheden voor sport, cultuur en ontspanning.

Parel aan de kust

Bij het ontwerp van Villa Karmel ging er veel aandacht naar het originele karakter van de gevels van het historische klooster. En in de nieuwbouw in de kloostertuin liet de architect de ritmiek van de ramen van het klooster herhalen waardoor er tussen beide gebouwen een mooie harmonie ontstaat. Dankzij de typologie van de kruisvormige nieuwbouw in de tuin bieden de appartementen maximale privacy en bezonning. Door in beide residenties het glanzende materiaal te laten terugkeren, vloeien oud en nieuw mooi in elkaar over. En natuurlijk refereert de goudgele kleur naar zon, zee en strand!

Hieronder beperkt aanbod van modelappartementen, contacteer ons vrijblijvend voor meer info, advies, volledig overzicht of verkoop. Wens je de brochure over het project te ontvangen, laat uw coördinaten na en we sturen deze op.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken