Residentie The One | Blankenberge

KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 10/07 VAN 10U -16U - GELIEVE VOORAF AFSPRAAK TE MAKEN

ONTDEK HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN DE KUST!  EEN PRACHTIG NIEUWBOUWPROJECT IN DE DUINEN TE BLANKENBERGE.

Op een bijzondere locatie aan zee, op een zeldzame plek waar duinen en polders elkaar raken, verrijst een fantastisch gebouw: ‘The One’ in Blankenberge. Met iconiche architectuur, terrassen met adembenemend zee-, polder- en duinenzicht is ‘The One’ met geen enkel ander woonproject te vergelijken. U heeft wellicht al veel kansen gehad om een mooi appartement aan de kust te kopen, maar dit is The One! Residentie The One telt 89 exclusieve, ruime appartementen en luxe penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers. Groen en rust krijgen rond The One voorrang. De kelder onder het gebouw voorziet met staanplaatsen en afgesloten garages in heel wat parkeergelegenheid voor auto’s.

In The One koopt u al een éénslaapkamer appartement vanaf 199.000 €, twee slaapkamers starten op 236.000 € en drie slaapkamers vanaf 434.435 € (excl. kosten).

Bekijk hieronder enkele The One typeplannen. Benieuwd naar wat The One u kan bieden? Neem dan vandaag nog contact op met één van de verkopende partijen om samen het volledige aanbod te ontdekken.


Video


Locatie

Hoek A. Ruzettelaan en Koning Albert-I-Laan, 8370 Blankenberge


De locatie waar The One verrijst, heeft niet alleen een rijk verleden, maar ook een mooie toekomst. Het is één van de zeldzame plaatsen aan de Belgische kust waar de duinen en de polders elkaar bijna raken.

Dit is een plek waar u de zee zal beléven! U kan in het natuurgebied eindeloos wandelen met zicht op de branding. Of het hele strand ertussen ontdekken. Terwijl het centrum van Blankenberge op wandelafstand ligt.

The One bevestigt in elk geval wat iedereen al geruime tijd voelt: de mooie tijden zijn terug in Blankenberge. ‘La Belle Époque’ herleeft. Niet in bouwstijl natuurlijk, maar in de gedaante van talloze nieuwe architecturale en culturele initiatieven die net als The One uniek zijn voor de Belgische kust.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons +32(0)470 95 08 04

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken