Villa Karmel | Blankenberge

Villa Karmel is een nieuwbouwproject bestaande uit 62 woongelegenheden in de voormalige kloostertuin en in een deel van het Karmelklooster te Blankenberge.

Een groene oase op wandelafstand van station, winkels, zee en natuur.

Dit unieke, residentiële project werd opgedeeld in "Residentie Koning Albert I“  en "Residentie Mgr. Waffelaert”. Er is keuze uit zowel 1, 2 als 3 slaapkamerappartementen alsook enkele woningen, met de nadruk op grote leefkwaliteit. Een ondergrondse parking is voorzien evenals ondergrondse bergingen en een ruime fietsenberging.

De meeste woonappartementen beschikken over meerdere gevels waardoor er zonnige leefappartementen ontstaan met grote terrassen. Elke bewoner van dit nieuwe project zal kunnen genieten van de rustige, ommuurde kloostertuin.

Er zal gebruik gemaakt worden van de meest duurzame materialen, en uiteraard zullen de appartementen voldoen aan de strengste huidige normeringen op vlak van isolatie en energieverbruik.

Kortom een topontwikkeling aan zee in een uniek, historisch kader met de nadruk op de residentiële woonkwaliteit.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, advies of verkoop.


Locatie

Hoek Koning Albert I-Laan en MGR. Waffelaertlaan, Blankenberge


De voormalig ommuurde kloostertuin wordt door de reconversie van het klooster en de nieuwbouw van de appartementen verdeeld in verschillende tuinzones.

We willen echter één “tuingevoel” creëren dat zowel de Residentie Mgr. Waffelaert als de Residentie Albert I met elkaar verweeft tot één harmonieus geheel. Daarom kozen we voor een vormgeving, materiaalkeuze en beplantingsconcept die doorheen de volledige tuin dezelfde zijn. Er wordt gestreefd naar maximaal behoud van het bestaande groen. 

Mooie wandelpaden en verpozingsplekken worden voorzien. 

Tussen de privatieve terrassen zal een groen privacyscherm worden aangeplant. De beplanting zal streekgebonden en onderhoudsarm zijn.

De tuin zal een groene leidraad vormen tussen de verschillende residenties en perfect harmoniëren met de hedendaagse architectuur van het projet.

Indeling - plannen - prijzen

Om toegang te krijgen tot de pagina met de plannen, beschikbaarheid en prijzen, van uw toekomstig droomappartement, laat uw coördinaten hieronder na, en u krijgt onmiddellijk toegang

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende onze nieuwbouwprojecten.


Contact

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.

laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

Contacteer ons

gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken